keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Ihana heppailupäivä

Eilen aamulla ratsastin ponin jo kahdeksan aikaan aamulla. Käytin koko kentän tilaa hyödyksi ja aina sidepassien jälkeen ravailin pitkiä pätkiä suoria linjoja. Poni oli niin rento ja teki pivotit ja sidepassit tosi hyvin. Ratsastuksesta jäi tosi hyvä fiilis, kun kaikki nurkat olivat ponille möröttömiä.

 Illalla menin vielä kaverini Emman kanssa tallille ja letitettiin Dixien harja ja häntä kesäisesti. Mentiin kentälle, ratsastin hetken ilman satulaa ja sitten tehtiin maastakäsin juttuja. Lopuksi poni pääsi vielä liinaan menemään käynnit, ravit ja pienet laukatkin. Vaikka poni olikin joutunut eilen jo kahdesti töihin, silti vauhtia riitti liinassakin pariin spurttiin.

Dixie letteineen.

 

Parhaat kuvat tulee aika usein näin vahingossa otettuina.. Ihana tunnelma!

Ilman satulaa otettiin myös pari poseerauskuvaa, jotka onnistuivat ihan hyvin. Kuvatessa olisi voinut lyhyt putki olla pitkää parempi vaihtoehto, mutta näihinkin kuviin olen erittäin tyytyväinen.



Mun lempparikuva :)

"ÖTÖKKÄ!"



Suitset pois
 
Ja Sarin perässä riimua hakemaan kentän laidalta.. Niin ihana kuva Dixiestä. :)
Kaverini Emma sai kokeilla Dixien kanssa spiniä puomineliössä ja hyvinhän tuo heiltäkin sujui.

Jippii!

 
Tällaiset meidän kuulumiset tällä kertaa. Mikä kuva oli muuten suosikkisi? :)

8 kommenttia:

  1. Ihanin kuva oli mielestäni tuo, joka on otettu takaapäin, kun sinä ja Dixie kävelette vierekkäin :)

    En halua olla ärsyttävä, ylimielinen jne, mutta kannattaa laittaa kamerassa valotusaikaa isommaksi, jotta liikettä kuvattaessa saat esim hevosen jalat ja hännän "pysäytettyä". :) Mitä suuremmaksi valotusajan laittaa, sitä paremmin se pysäyttää liikken kuvassa. Tästä asiasta löytyy paljon tietoa netistä, jos kiinnostaa, mutta halusin vain sanoa, jotta voisit ehkä kokeilla jatkossa kuvata suuremmalla valotusajalla ja näin saada parempia kuvia :)

    Käy kurkkaamassa mun blogi, jossa itseasiassa on muutama päivä sitten julkaistu postaus ja paljon kuvia, kun kokeilin ratsastaa länkkävarusteilla vuokraponillani :D Toki saa heittää kommenttia minunkin blogista ja liity ihmeessä lukijaksi jos kiinnostaa musta pieni poni, koiranpentu ja valokuvaus ;)

    heppailualalla.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Suurempi" on ehkä vähän väärä sana, itselle tulee ainakin pitempi tuosta mieleen. Mitä lyhyempi valotusaika, sitä nopeammin kamera räpsähtää ja pysäyttää liikkeen (ja myös tuo vähemmän valoa kennolle) Ei ollut tarkoitus päteä, tuli vain mieleen.

      Poista
    2. Kiitoksia kummallekin kuvausvinkeistä. En ota niitä mitenkään pätemisenä, vaan olen kiitollinen avusta. :) Annan kuvaamisesta minua paremmin ymmärtävän kaverin taas kun hänet seuraavaksi nään säätää asetukset paremmin, itse kun en enää viitsi tapella niiden kanssa. :D
      Lauriina, käyn kurkkaamassa blogisi :)

      Poista
    3. Ano, käytin sanaa suurempi, koska se luku siinä suurentuu ja pienentyy, eli siis valotusaika pitenee tai lyhenee :)

      Poista
  2. Ihania kuvia ja ihanat letit! <3

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus ja ihania kuvia ♥ Ootte Dixien kanssa ihania :)

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)