lauantai 13. syyskuuta 2014

11.9.2014 Ratsastus

Taas on vierähtänyt hetki kirjoittelusta, mutta täällä ollaan taas. Kirjoitan nyt torstain ratsastuksesta, kun siitä on kuviakin. Keskiviikkona tunnilla napsahti joku juttu ja sain ratsastettua Dixien ravissa pyöreäksi niin, että se pysyikin siellä. Vaan jaloilla. Torstaina se toimi vieläkin paremmin ja tänään myös äiti huomasi muutoksen, joten ehkä se sitten on totta. :D


 


Näistä kuvista huomaa että istuntani vaatisi taas pari tehotreeniä.. :D

Mun kaunotar <3

 
Näissä kuvissa huomaan kyllä jo muutoksen Dixien ravin suhteen. Mutta oma istuntani, voi ei.. Täytyy kiinnittää siihen taas huomiota. Jalat, suoraksi alas. Miten ne koukistuukin aina tuosta polven kohtaa ja nousee ylemmäs? Auttaisikohan tähän venyttely? Ilman jalustimia menoakin voisi taas välillä koittaa. Huomenna kiinnitän tähänkin asiaan sitten enemmän huomiota!




Viisas ystävä <3

'
Oon kyllä niin tyytyväinen, varsinkin tämän päivän treeniin. Me oikeasti edistytään, aina välillä.. ;) Laukassa tosin on nyt pientä takapakkia, mutta eiköhän me siinäkin vielä nousta.

Ensiviikon sunnuntaina koittaakin jännemmät jutut, Dixie nimittäin lähtee Match Show - hevosnäyttelyihin. :D Kerron siitä sitten tarkemmin, saas nähdä miten menee. Toisaalta tuo poni yllättää aina järkevyydellään, niin tuskin siitä mitään katastrofia tulee. ;)

2 kommenttia:

Avaa suusi. :)