perjantai 28. helmikuuta 2014

Mitä meille kuuluu?

Pusu Dixieltä lukijoille <3
 
Tällä viikolla olen ollut kahdella tunnilla Dixien kanssa. Maanantaina oli superkiva ykkös- ja kakkospivotti tunti, joka meni ihan täydellisesti. Poni oli hieno, rento ja toimi hyvin ja ratsastajakin ratsasti päättäväisesti ja aktiivisesti. Pitkästä aikaa erittäin hyvin mennyt tunti meiltä siis. Myös torstaina, eli eilen, olin tunnilla ja sekin meni ihan ok. Hyviä kohtia tuli, mutta myös huonojakin oli joukossa.
 
Kuitenkin jo huomaa muutosta viime vuoteen ihan valtavasti. Kesällä ponin pivotit eivät pyörineet kunnolla, se ei niissä taipunut kunnolla ja käyntipivotista ravipivottiin oli mahdottomuus. Nyt pivotit pyörii kumpaakin suuntaan hienosti taipuneena ja siitä suoraan siirtyminen ravipivottiin ei ole enää juttu eikä mikään. Muutenkin poni liikkuu nyt paremmin pivottien myötä ja tietty tuntien; me ollaan saatu oppia lisää ja opittu ratsastamaan sitä paremmin.
 
Myös monia muita juttuja on korjaantunut. Esimerkiksi se mun on todella paha jalka ongelma 2013 keväällä ja alkukesästä. En osannut pitää jalkoja lainkaan suorana, rentona alaspäin vaan ne oli vähän koukussa. Nyt ongelma on ihan kokonaan poissa, kiitos tehokkaiden istunnankorjauksien. Vielä istunnassa riittää korjattavaa. Maneesikaudella on ilmennyt nyt vähän välillä myös keskityskönöä, mikä on varmaan monille aika tuttu juttu. Siitä on kuitenkin onneksi aika helppo päästä eroon, kun vaan keskittyy suorassa istumiseen.
 
Kehitytty siis ollaan, vaikkei aina siltä tunnukaan, esimerkiksi vaikka jonkun huonommin ratsastetun kerran jälkeen. ;) Ja kehitys tulee jatkumaan, mitä tunneilla vielä ahkerasti käydään ja myös itsenäisesti treenataan.
 
 
Dixie on mennyt tällä viikolla todella kivasti sekä äidillä että minulla. Tänään se oli läpiratsastuksessa. Hoitaessa poni on ollut aika äksypussi kiimojensa takia, mutta muuten voi hyvin ja pyöreästi ;)
 
Liisa teki muuten meille uuden bannerin, mitä tykkäätte? Ulkoasu muuttui sinisestä vihreäksi, kun kevät on tulossa. Viimeksi kun blogissa oli vihreä ulkoasu eräs lukija sanoi sen tuovan mieleen ydinvoimalan. :D Joten mitä pidätte, onko värit hyviä vai tuleeko ydinvoimala mieleen?
 
Ulkoasu ennen

Ulkoasu jälkeen
 
Mitä pidit tästä ihan vain kuulumispostauksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Avaa suusi. :)