sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Morning Riding


 
Tänään mentiin jo aikaisin tallille, jotta päästäisiin ratsastamaan kentälle. Laitoin nopeasti ponin kuntoon ja lähdettiin sitten heti kentälle päin, jossa odotti ihana lumikerros. Ihan loistava ilma oli ratsastaakin, pakkastakaan ei ollut kuin vaivaset -4.
 
Dixielle muodostuikin heti aika isot tilsat, mutta hyvin se silti pystyssä pysyi. Tein kahdeksikkoa käynnissä ja ravissa ja yritin saada sitä vähän sisäpohkeen ympäri, mitä perjantaina tunnilla treenasimme. Dixiellä oli tänään kaksi vaihdetta: sellainen laiska hipsihipsi ravi ja sitten tavallista reippaampi ravi. Pyysin aina sen himmaillessa sitä reippaammaksi ja ihan mukavalta se alkoi hetken työskentelyn jälkeen tuntua.
 
Toinen söpöstelee ratsastuksen jälkeen <3
Ratsastuksen jälkeen hoidettiin poni pois, annettiin aamukaurat ja vietiin kavereiden kanssa pihalle tarhailemaan.
 
Tällä viikolla olin Dixien kanssa kolmella tunnilla. Maanantaina harjoiteltiin ykkös-kakkospivotteja ja sidepasseja, mikä sujui ensin aika hyvin, mutta tunnin keskivaiheilla vissiin aloin lepsuilla ja Dixie alkoi sidepassia yrittäessä lähteä peruuttamaan. Tätä sitten korjailtiin ja saatiin pari hyvää sidepassiakin, mutta silti olisin voinut ratsastaa paremmin.
 
Torstaina olin myös ja silloin tehtävänä oli ensin istunta ja sitten hidas käynti, pysähdyksiä ja spinejä. Hidas käynti tuntui olevan meiltä kadoksissa.. Kuitenkin ihan tyytyväinen olen tuntiin, opin uuden tavan mm. peruttamiseen. Se onkin kantapää mikä peruuttaa, eikä pohje, niin kuin olen ennen tehnyt.
 
Perjantaina teimmekin sitten isolla voltilla sisäpohkeen ympäri tehtävää, ravissa ja käynnissä. Se onnistui toiseen suuntaan tosi hyvin ja toiseenkin ihan ok. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Avaa suusi. :)