maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kesäinen kuvapostaus




Eilen löysin taas tällaisen ihanuuden laitumelta ja se tulikin ihan tyytyväisen oloisena sieltä mukaan. Toisin kuin tänään, se vaihtoi hyvin suurieleisesti suuntaansa minusta pois päin ja oli kuin ei näkisikään. Eilen eli siis sunnuntaina oltiin jo  päivällä tallilla ja ilma oli tosi kuuma ja aurinko paistoi. Menimme kentälle ratsastamaan ja ötökät pyöri kimpussa (jopa isot ampparit, hyi!) mutta oltiin ennakoitu tämä jo tallissa ja suihkutettu Dixieen effolia. Ei ötökät hevosta ainakaan häirinneet, vaikkakin iso ampiainen säikäytti kyllä kuskin monta kertaa. Kumma juttu  miten niistä joku alkaa välillä vainoamaan ja seuraamaan mukana, vaikka kuinka yrittäisi ravata karkuun :D Muilla samanlaisia kokemuksia?






 
 Niin kuin jotkut ehkä huomaavatkin, jätin martingaalit kaappiin ja suitsista on otsapanta vaihtunut. Meidän ihana blingbling panta on nyt vissiinkin vähän hinkannut, joten oli pakko vaihtaa tylsä, mutta pehmeämpi nahkapanta takaisin. Joskus pitää sitten ostaa nahkainen blingbling panta, mutta tuo saa nyt kelvata. :)

Ratsastusvaatteeni ei ole ehkä ihan asiallisimpia, mutta siellä oli niin kuuma, etten viitsinyt vetää ratsastushousuja jalkoihin. Ponilla on onneksi niin tasaiset liikkeet, ettei mitään hiertymiä jalkoihin edes tule.

Jos totta puhutaan, eilisellä ratsastuksella en tehnyt oikeastaan mitään kovin vaativaa. Lähinnä höntsäilyä auringosta nauttien. Taivutuskaseja tein jonkin verran, mutta sitten suorilla urilla paljon käännöksiä ja yritin ratsastaa ponia paremmin säkää ylös. Vähän häslä se oli, mutta parani loppua kohden. Siirtymiset olivat erittäin hyviä, jopa käynnistä raviin. Kääntymiset olivat melko velttoja, joten niiden eteen sain tehdä töitä.


Maailman kaunein Dixie

9 kommenttia:

  1. Tosi hyvä kuva Dixiestä tuo viimeinen. Ihana ilme :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä, ilme on jotenkin tosi lempeä! Olisipa vaan itsellä paremmat kuvaustaidot, niin olisin ehkä osannut tästäkin saada laadukkaamman kuvan. Nyt ponin läsi ja tausta on ehkä vähän ylikirkkaita, mutta ei kai se niin tarkkaa ole ;)

      Poista
  2. ihania kuvia <3 miten sä pystyt ratsastaa satulalla ja shortseilla?? mulla tulee reisiin kauheet hiertymät...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvin, Dixiellä on niin tasainen käynti ja ravi. Laukkaan laitan kyllä suosiolla ihan ratsastushousut :D

      Poista
  3. Se on ihan kauhee tunne, kun joku isompi ötökkä rupee jahtaamaan eikä meinaa millään lähtee pois! :s Aivan ihana tuo viimeinen kuva! :3

    SIUT ON HAASTETTU!

    linkki kyseiseen postaukseen -->
    http://ikuinenponiratsastajakata.blogspot.fi/2014/06/sita-vain_22.html

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)