perjantai 27. kesäkuuta 2014

Viikon blogihaaste: Kuvahaaste

 
Tiialla on blogissaan taas erittäin kivanoloinen haaste, nimittäin kuvahaaste. Tiia on antanut aihekategoriat, joihin pitää löytyä lempparikuva (tai lempparikuvia, kuten minä tein.) Tämä haaste on ehkä eniten suunnattu enkkuratsastusta harrastaville, joten mukautin noita kategorioita vähän länkkään sopivammaksi.
 
Lemppari estekuva (Mukautin tämän lemppari puomikuvaksi.)
 
 
Puomikuvia on monia, mutta hirveän monet joko kännykällä/videokameralla otettuja, joten päätin valita tämän kuvan. Tässä on kiva tunnelma ja edessä häämöttävät maapuomit näkyvät hienosti. Vielä kun ylittäisimme puomin oikeaoppisesti keskeltä.. ;)
 
Lemppari koulukuva (Mukautin länkkäkuvaksi, kuten arvata saattaa!)
 

Tämä kuva on vaan niin treenauskuva, kummatkin keskittyneinä työn touhussa. Jotenkin Dixie näyttää tässä myös niin pikkuiselta, ihan ponilta. Kuvat värit tms eivät ole parhaat mahdolliset, mutta itse pidän siis hevosen ilmeestä ja siitä miten se liikkui. Tähän kuvaan liittyy myös hyviä muistoja, sillä näinä aikoina opin ratsastamaan Dixieä pyöreäksi ihan uudella tavalla.

 
Tämän kuvan vahvuus taas sitten on ihanat syksyiset värit. Dixienkin karva on muuttunut tummemmaksi ja talvella se onkin ihan punainen. Tämä kuva vaan pistää aina uudestaan ja uudestaan silmään, vaikkei se tavallaan kovin ihmeellinen ole. :)
 
Yhteiskuva
 
 
Meidän kaikkien aikojen paras yhteiskuva on viime vuonna ammattikuvaajan ottama rippikuva. Jotenkin tosi kiva tuo tummempi tausta ja Dix ja minä kummatkin ollaan melkein jopa normaalin näköisiä. Tuo valkoinen ruusu oli muuten tosi hyvä valinta, se kun sopii ponin läsiin ja minun sen hetkisiin hiuksiin. ;)
 
 
Tämäkin kuuluu suosikki yhteiskuviin. Ihanat syksyiset värit ja Dixien ilme niin lempeä. En edes muistanut että tällainen kuva on olemassa, ennen kuin tätä haastetta varten aloin kuvatiedostoja koluamaan. Ihana kuva, pidän paljon! :)
 
 
.. Tähän meidän normipäivään verraten, nuo kaksi edellä olevaa yhteiskuvaa ovat erittäin onnistuneita. :D
 
Kisakuva
 
 
Olen ollut Dixien kanssa vain yksissä kisoissa, mutta näissä oltiin viidessä eri luokassa. Tässä kuvassa ollaan pleasure luokan line upissa. Kisoja varten ponin pesty häntä näyttää upean tuuhealta ja satulahuopa kisanumeroineen luo kivan tunnelman. Eipä silti kuva kovin laadukas ole, videokamerasta saa loistavia videoita mutta ihmeen surkeita kuvia. Nykyään käytössä on aina järkkäri, mutta videokameraa käytin -13, milloin tämäkin kuva on otettu. :)
 
Maastoestekuva (Korvaan tämän maastakäsittely kuvalla.)
 
 
 
Tässä harjoiteltiin ennen kisoja trail at halter tehtäviä. Kuva ei ole tässäkään laadulta parhain, mutta katsokaa Dixieä. Niin luottavainen ja ilmeellä; joko saan mennä, anna mun hoitaa tää. ;) Silta on myös selästä käsin Dixien mielestä kiva "este".
 
Kuva johon liittyi hyviä muistoja
 
 
Tässä syy miksei heijastimet ja salamavalo sovi yhteen. Mutta tästä kuvasta on jäänyt niin paljon hyviä muistoja, kun ponia väsytti yhden tunnin jälkeen ja se meni nukkumaan. Antoi luottavaisena rapsutella ja muutenkin olla lähellä.
 
Ensimmäinen kuva oman/lempparihepan kanssa!
 
 
 
Meidän ihan eka ratsastuskuva, jotain niin järkyttävää mutta samalla niin suloista. Itse olen smurffiksi pukeutunut mutta sitten pinkit villasukat. :D Dixie on ihanan värinen talvisin, mutta kuitenkin olen katkera, kun hiukseni olivat noin pitkät tuolloin. Saisivat kasvaa takaisin tuohon mittaan.

Paras kesäkuva


Tätä kuvaa voisin katsella aina, Dixie on vaan niin ihana ja kaunis. Tämä onkin aika tuore kuva, ihan juuri ollut blogin puolella esillä.

Paras talvikuva



Jotain on säässä vikana jos kesäkuussa olen joutunut tämän saman takin laittamaan välillä tallille, mitä talvella käytän. :D Mutta kuitenkin, tämä on aika ensimmäisiä ratsasteluja Dixien toipumisen jälkeen. Siksi siitä jäänyt siis todella hyvät muistot, vaikkakin näin jälkeen päin karvaton takajalka ja kaulaläikät ovat aika karuja. Mutta kyllähän niihinkin karva kasvoi, vaikka silloin tuntuikin, että läikät jäävät ikuisiksi ajoiksi.

Tunnelmallisin kuva

 

Toiseksi tulleen on helppo hymyillä. :D Tunnelmaa koska tämä oli elämäni eka sijoittuminen ratsastuskisoissa. Dixiekin on niin ylpeän näköinen. Saatiin sininen ruusuke ja pesusieniharja, joka on vieläkin kovassa käytössä. Aivan upea keksintö.

Siinähän tämä, kiitos Tiialle kivasta haasteesta. Tämän tekemiseen kuluikin vajaa kaksi tuntia, kun halusin tehdä tämän huolella ja kuvien valitsemisessa menikin aikaa enemmän kuin uskoinkaan. Mikäs oli teidän lempikuva?

3 kommenttia:

  1. Toi kesäkuva..... *.* teetän siitä taulun mun huoneen seinälle! x)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastan myös sitä kuvaa ja siitä voisikin tulla tosi hieno taulu. Kiitos vaan ideasta :D

      Poista
  2. Moi! Blogissani menossa linkkaa blogisi-arvostelen -tapahtuma vai miksi sitä voi vaan kutsua xd

    Rohkeasti vain linkkailemaan, tarkemmat ohjeet uusimmassa postauksessa :)

    http://elamanivalo.blogspot.fi/2014/06/linkkaa-blogisi-arvostelen.html

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)