tiistai 10. kesäkuuta 2014

Aina ei suju..

.. Mutta onneksi tämän söpöläisen kanssa ei kauaa voi olla muuta kuin onnellinen. <3



 
Eilispäivän eli maanantain ratsastus sujui meidän osaltamme erittäin huonosti. Energia keskittyi lähinnä söheltämiseen, eikä työnteko oikein ponia kiinnostanut. Saatoin toki olla itsekin liian vaativa, sillä taivutuskaseilla D alkoi jossakin välissä kulkea ihan hyvinkin, mutta heti kasilta poistuttua muoto, vauhdin kontrolli ja kaikki hävisivät. Toiseen suuntaan se oli myös vähän huonompi kaseilla, vaikka yleensä taipumisen kannalta kummatkin sillä on aika samoja. Toiseen kierrokseen se yrittää kyllä punkea enemmän, mutta taipumisella ei ole selvää eroa.



 

Mitenkään erityisen hyväksi Dixie ei lopultakaan tullut, mutta lopetin työskentelyn hyvin onnistuneeseen kohtaan ja jatkettiin treeniä sitten maasta käsittelyllä. Se menikin jo paremmin ja sain vähän piristyttyä. Aina ei voi onnistua täydellisesti. Pitäisi ehkä löysätä pipoa ja lakata masentumasta aina kun yksi ratsastuskerta menee huonosti. :D  Huomenna ainakin on motivaatiota ratsastaa vaan niin hyvin kuin osaan.

Harja hyvin kaikki hyvin.



Lopuksi vaihdoin riimun narun juoksutusliinaan ja juoksutin molemmat suunnat. Yritin pitää vauhdin hiljaisena, sillä hidas laukka vaatii Dixieltä paljon enemmän töitä kuin vauhdikas. Kohtuu hidasta se menikin, vaikka kuvat väittävät ihan toista. Oikeaan kierrokseen laukka näytti myös oikein hyvältä, sillä sehän on Dixien vaikeampi kierros. Poni toimi myös eilen kivasti äänikomennoilla ja heti wow sanan jälkeen pysähtyy silmänräpäyksessä. On se hieno!





Kuvat otettiin lyhyellä putkella, joten niiden lähemmäs rajaus vähän huononsi laatua. Täytyy kyllä vaihtaa pitkä putki takaisin, laatuero on niin huikea. Pienemmässä putkessa on silti hyvätkin puolensa, painaa vähemmän ja saa otettua lähikuvia. Pitkällä putkella kun lähikuvat eivät onnistu, mikä on välillä todella ärsyttävää.

 Tänään olin myös tallilla ja menin Dixien kanssa korotettua puomia. Oli siis vähän kevyempi päivä, koska ponilla ei hetkeen ole ollut vapaita. Huomenna sitten ratsastusta erittäin motivoituneena, D pääsee kunnolla työskentelemään.

"Katsokaa kuinka mä säihkyn!" Pesimme ponin sunnuntaina shampoolla ja sen karva oli eilen todella sileää ja näin kiiltävää. Jouhetkin muuttuivat tosi pehmeiksi ja silkkisiksi.
Tuttuun Dixiemäiseen tapaan alahuuli roikkuu

 
Huomenna jo tulee varmaan uutta postausta, jos vaan ehdin kirjoitella. :)


4 kommenttia:

  1. Kuvista päätellen se kuitenkin näytti menevän kivasti (vaikka en ymmärrä mitään länkästä), mutta silti:D Ootte hieno pari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meni se ajoittain kyllä ihan ok, mutta omasta tasostamme oltiin kyllä niin kaukana, että huh huh! Kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Hyvä blogi:) täältä saat uuden lukijan;)!

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)