keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kävi miten kävi, voittajat ei pelkää hävii




Ratsastuskuvat on tiistai aamulta, jolloin tulikin tosi onnistunut ratsastuskerta. Parilla edellisellä itsenäisellä ratsastuskerralla laukat ovat onnistuneet tosi hyvin, mutta ravissa muodon kanssa on ollut ongelmia. Nyt tein ravissa tehtävää että tein joka sivun keskelle voltin ajatellen vähän sisäpohkeen ympäri ja vaihdoin aina välillä suuntaa. Oikeaan kierrokseen menin enemmän, kun helposti tulee ratsastettua enemmän vasempaan.

Otin myös vasenta laukkaa neljä nostoa, jotka kaikki olivat oikein hyviä. Dixie oli silloin laukassa ihme kyllä enemmän laiska kuin reipas, joten sitä sai oikein patistaa eteen. Harvinaista! Oikeaa en ottanut kun se on ollut vähän vaikeampi, odotan että pääsen tunnilla tätä enemmän treenaamaan.

Mulla soi koko ratsastuksen ajan Cheekin äärirajoille kappale päässä, siitä otsikkokin sitten muotoutui. :D




Maanantaina Dixie oli pitkällä maastoreissulla äidin kanssa, joka meni tosi hyvin.  Tänään mun piti mennä tunnille, mutta oli niin kamala ilma, että vaihdettiin tunti huomiseen torstai aamuun. Silloin onkin luvattu kesän pahin myrsky, katsotaan miten käy. :D

Jos jotkut muistaa, tilasin Hööksistä n. kuukausi sitten ja paketti tuli tänään postissa. Tulikin vaan vähän eri tavaroita mitä ajattelin.. Mutta siis tärkein, eli Dixielle riimu, jossa lukee Hooligan saapui ja onkin hyvä ponille, vähän kevyempi näin kesällä, mutta kuitenkin pienet pehmusteet turvalla ja niskassa. Tilauksen mukana tuli myös maastokuvioiset ratsastussukat ja kahdet näppylähanskat syksyyn/kevääseen kylmempiin säihin. Muutenhan en hanskoja käytä kun on kuitenkin pehmeä nahkaiset länkkäohjat. Lisäksi sieltä tuli naruriimu, joka maksoi n. 5e. Täytyy koittaa, jos se olisi ihan toimiva, nyt näytti kyllä aika halppikselta. Jota tietty se hintansa puolesta olikin. :D

Ihana Hooligan (=huligaani) riimu. On oranssi, vaikka kuvassa näyttääkin keltaiselta.

 
 Meille siis kuuluu ihan hyvää. Lukijoita on muuten tullut lisää, mutta kommenttikenttä on hiipunut. Jaksaako joku vielä lukea meidän kuulumisia? :)

10 kommenttia:

  1. Hienoa että ootte päässyt laukkailemaan enemmänkin :) Tänään tosiaan oli aika mahtava ilma, olisitte tulleet viiden tunnille, silloin oli ihan hyvä sää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, te ehdittekin hyvin ratsastaa ennen pahimpia sateita ja salamia. :D Ja kiitos, mitä tänään katselin niin sun laukkaaminen näytti tosi hienolta. :)

      Poista
    2. Haha joo tosi :'D Kai tää tästä paranee kun ratsastuskertoja karttuu, oli muistaakseni neljäs kerta Valmalla.

      Poista
  2. Mä luen kyllä jokaisen postauksen mutta ei oo ollu asiaa :D mutta hyviä kuvia!

    VastaaPoista
  3. Teijän meno näyttää vieläkin kivalle & rennolle ja miun silmään ainakin on molemmissa tapahtunut kehitystä! (: Itsekin ihailin ko päitsiä :P

    P.S.en ole varmaan kuukauteen käynyt lukemassa yhtään blogeja ja nyt tänään rupesin oikein urakalla lukemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Ja jep, minullekin ne iskivät heti silmää hööksin nettikaupassa :D

      Poista
  4. Hienosti sulla sujuu Dixien kanssa :)

    VastaaPoista
  5. Blogisi on arvosteltu!:)
    http://perfect-pony.blogspot.fi/2014/08/255linkkaa-blogisi-blogia.html

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)