keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Nopeat kuulumiset

Huh kun on ollut taukoa taas kirjoitella! Koulu on vienyt aika paljon aikaa ja muutenkin on voimat olleet ihan lopussa vaikka syysloma juuri olikin. Mutta asiaan. Olin viime viikolla kahdella tunnilla Dixiellä maneesissa ja kummatkin sujuivat ihan hyvin. D käyttäytyi hienosti kuten aina ja vaikkakin käynti oli taas liian reipasta, ravi oli hidasta. Välillä oikein hyvää, mutta perjantaina se melkein meni liian hitaan puolelle. Ravipivotteja yritin tehdä myös, viimeinen onnistui ihan ok:sti. Maneesissa tullaan tietenkin nyt talvella enemmän ratsastamaan ja olenkin jo ihan tyytyväinen, että siellä sujuu jo aika hyvin.

Perjantaina taas tunnille ja viikonloppuna treenataan ja tuuppaillaan ahkerasti, kun on ponille ollut nyt vähän kevyttä tuo liikunta. Mutta nyt on taas ratsastusmotivaatio kohdallaan ja Dixie joutuu todellakin hommiin. :D

Tähän ei nyt mitään kuvia ole ja muutenkin aika mitään sanomaton postaus. Jotain postausehdotuksia voi heitellä, kun niitä ehtisin toteuttamaan. Ja loppuviikosta tulee tietty myös postausta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Avaa suusi. :)