maanantai 9. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 9


Tähän luukkuun tulee lemppariblogini ja pienet selitykset, miksi juuri niitä luen. Luen itseasiassa todella montaa blogia ja tässä on vain muutama, vaikkakin moni muukin blogi olisi ansainnut tähän päästä! Ennen kuin aloitetaan, muistutan että 4 luukussa on kisa, josta voit voittaa blogiarvostelun.

Kiva lännenratsastusblogi, jossa on todella upeita kuvia! Sisältää todella mielenkiintoisia postauksia ja toistan, kuvat ovat ihan uskomattoman hienoja. :)
 
Kaverini Liisan blogi, joka kertoo heidän kotona asuvista hevosista erityisesti Liisan kauniista suokista ja ihanasta shettiksestä. Kirjoitettu todella hyväntuulisesti ja sisältää hyviä kuvia.
 
Lännenratsastusblogi, jossa kirjoittaja kertoo Quarterhevosestaan. Tässä blogissa myös erittäin hyviä postauksia, jotka jaksaa aina lukea.
 
Tämä blogi on varmaan monelle tuttu, todella aktiivinen ja suosittu blogi, joka kertoo Rulle ja Depsu poneista. Ihan huippu poniblogi! (luen myös muita aika suosittuja blogeja tämän lisäksi kuten voittokotiin, bonbon, kaktujafutura, varrellavirran, laepinelämää yms mutta en kuitenkaan niitä kaikista suosittuja tähän linkkaa.)
 
Merikan blogi, jota olen lukenut jo kauan, Lobe ajoista lähtien. Todella mielenkiintoisia postauksia ja kuvia, kannattaa ehdottomasti kurkata.
 
Todella hieno vuonohevosista kertova blogi, jossa ovat kuvat, teksti ja ulkoasu kohdillaan. Ennen en ole erityisemmin ymmärtänyt vuonisten päälle, mutta tämä blogi on valottanut niitä tosi hyvin. :)
 
Luonnollisen hevostaidon blogi, todella mielenkiintoista luettavaa.
 
Kahdesta ponista, Milkystä ja Merkuurista kertova blogi. Postauksia on aina kiva lukea ja blogi sopii varmasti kaikille poni-ihmisille!
 
 
 
 

3 kommenttia:

  1. Piti ihan tulla katsomaan, että miksi täältä tulee kävijöitä. :D Oli mennyt ihan ohi tämä postaus multa. Mahtava kommentti, kiitos paljon! :)

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)