torstai 12. syyskuuta 2013

Dixien kuulumisia

Tiistaina Dixie pääsi pitkästä pitkästä aikaa halter-treeniin. Väännettiin spinejä, käännöksiä, jalkojen tasa-asetteluja ja peruutuksia reilu tunnin verran ja kaikki sujui yllättävän hyvin verrattuna siihen, milloin viimeksi treenasimme halteria. Spinit tulivat tosi teräviksi ja Dixie kääntyi ja peruutti oman vartaloni asennoista.

Keskiviikkona oli todella kamala ilma, ukkosti ja satoi taivaan täydeltä. Odotettiin sitten hetki ukkosen laantumista ja sitten suunnattiin maneesiin. Siellä ratsastin viimeksi kunnolla kauan aikaa sitten, joten olo oli aika epävarma, miten tulee sujumaan (vai tuleeko ollenkaan :D)  Mutta Dixie ei stressannut pätkääkään ja tartutti rentoutensa ratsastajaankin.  Mitään kauhean haastavaa ei tehty, mutta tästä on hyvä jatkaa maneesiratsastuksia ja huippufiilis jäi!

Tänään olin Dixien kanssa maastakäsin käppäilemässä yhtä metsätietä ja annoin sen myös aina välillä popsia eväitä tienreunasta. Mitään kovin kummempaa ei tehty, koska tänään poni ansaitsi vapaansa.

 

2 kommenttia:

  1. Voi, kiva kuulla että teille kuuluu hyvää :) Lännenratsastus on kyllä niin kaunis laji! Ja hei we want ratsastuskuvia ;) (On niitä ollutkin, en mä sitä, mut pakko urputtaa jos niitä vaikka tulis jatkossa paljon lisää...) Teidän menoa ja juttuja on ilo seurata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tunneilta harvemmin saan kuvia, eli nuo kaksi kertaa olivat poikkeustapauksia, mutta viikonloppuna taas tulossa. :)

      Poista

Avaa suusi. :)