sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Dixien viikonloppu


 
 

Lauantaina olin tallilla kaveri mukana, joka viitsi kuvaillakin. Tarkoitus oli ratsastaa Dixiellä paljon siirtymisiä, käännöksiä ja katsoa, ettei se pääse punkemaan mihinkään. Tein alkuun myös pari pivottia, jotta se kääntyisi paremmin pohkeelle. Pahemmin pivotteja en kuitenkaan jaksanut vääntää, koska perjantaina tuli niitä tahkottua koko tunti.


Jalat karkailivat välillä vanhaan, huomioin sen itsekin tuolloin ja yritin keskittyä myös niihin.

Nyt taas jalka ihan hyvin.

 


Toinen oli hieman rento.

 
Alkuun poni meinasi aina toisessa kierroksessa punkea paljon, joten perutettiin ja tein paljon käännöksiä, voltteja ja eri teitä. Positiivista oli että siirtymiset sujui jo heti alkuun tosi terävinä ja käännöksetkin oli hyviä. Käsiini en ole kauhean tyytyväinen, yritin pitää niitä aika lähekkäin, niin kuin parista näkeekin, mutta jossain taas on sellainen tila käsien välissä että huh huh. :D
 
Yhteiskuva yritys, epäonnistuminen 100% :D



Ja loppuun vielä videokooste meidän menosta. Pivottikyselyitä saaneena videon ensimmäisessä klipissä teen juuri tuota pivottia. Hevosen kuuluu siis taipua ja astua takajaloilla ristiin ja kiertää toista etujalkaa suunnasta riippuen.



Tänään eli sunnuntaina olin myös ratsastamassa ilman satulaa ja sitten kävelemässä metsätietä maastakäsin. Käytiin myös rämpimässä metsässä ja Dixie oli ihan innoissaan. Tästä varmuutta saaneena niin paljon, että ensi kerralla ihan selästä käsin! :)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Huomasin itsekin, että se sopi siihen aika hyvin :D

      Poista
  2. Dixie on söpö tos kuvas mis sen korva on lurpallaan, tai miten sanotaankin. :3

    kolme-kertaa-poneilua.blogspot.fi

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)