lauantai 18. tammikuuta 2014

Kännykkäkuvia kertomuksineen



Koska täällä päin on ollut varsinkin illat älyttömän kylmiä, olen ollut Dixien kanssa kahdella showmanship at halter tunnilla, kun ratsastustunnille jäätyisi (lähinnä ratsastaja) ;). Showmanship treeni on meille aika tuttua: ollaan oltu kerran siitä kisoissakin 2013 kesällä ja Dixien joulukuussa jalkansa loukattua kun sai mennä vain maastakäsin, on showmanshippiä tullut treenattua enemmänkin kuin tarpeeksi.

Kesällä asiat menivät vähän niin ja näin, Dixie järjesteli kyllä jalkansa ja oli aika ok. Kai silloinkin me jo jotain osattiin, kun yhdessä showmanship luokassa tultiin toisiksi. Mutta nyt on kyllä kaikki parantunut ihan yhtäkkiä todella paljon. Dixie järjestelee ihan itse jalkansa, osaa oikeastaan kaikki jutut ja on hirveän miellyttämisenhaluinen. Ja selvästi tykkää myös tästäkin lajista, niin kuin itsekin olen alkanut tykkäämään! Välillä on ihan kiva harjoitella ratsastuksen lisäksi myös maastakäsin, kun oppii aika paljon lisää juttuja. :) Tällä viikolla tuo poni on näyttänyt kyllä ihan parastaan, saan olla tosi ylpeä!



Näin kovilla pakkasilla Dixieä ei ole voinut laittaa kun hetkeksi ulos. Tämä johtuu siis ihan vain siitä, että tuo jalassa oleva karvaton kohta on jo siinä kohtaa, missä kiinnittyy lihakset ja sen kohdan ei ole hyvä antaa jäätyä. Toivottavasti siis pakkaset alkaisivat jo pian laskea ihan kunnolla, että poni saisi viettää koko päivän tarhassa kavereidensa kanssa. Se kuitenkin viihtyy siellä niin paljon paremmin kuin karsinassa.



Poni oli perjantai iltana aika väsynyt niin kuin kuvista näkyy. Minä epäluuloisena mittasin ponilta kuumeenkin varmistaakseni että sillä on kaikki hyvin. :D Ja olihan sillä, väsynyt vaan vissiin oli.

6 kommenttia:

  1. miks hommasit joululahjaks macro objektiivin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyysin kameraan pidempää putkea, joka zoomaa hyvin ja on tarkka. Tuon sitten minulle ostettiin, on kuulemma parempi kuin canonin oma pitkä putki, mutta omia kokemuksia ei ole. Mä tykkään itse, zoomaa pitkälle ja tarkentaa hyvin. Hyvä putki mun käyttötarkoituksiin. :)

      Poista
  2. ku macron tarkotus on lähikuvat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin nyt selvää netistä ja tällä putkella tosiaan voi ottaa niitä lähikuvia, mutta myös käy ihan normaaliin kuvailuun (ei siis ole tarkoitettu pelkkään lähikuviin.) Putken vasemmalla puolella on nappi josta voi valita macro tai normal vaihtoehdon ja mulla se on normaali. Kyseinen putki siis sopii ihan kumpaakin :)

      Poista

Avaa suusi. :)