torstai 2. tammikuuta 2014

Toipumista

Hyvää uutta vuotta vaan kaikille. :) Dixie on nyt 23.12.2013 päivästä lähtien ollut karsinassaan ja liikuntana vain rauhalliset talutukset maneesissa ja maastossa. Viime viikolla perjantaina loppuivat antibiootit ja kipulääke ja sidettä ollaan kääritty monet kerrat, kunnes eilen viimein otettiin se kokonaan pois. Nyt hoidamme haavaa ainakin pari kertaa päivässä niin, että pesupetadinella puhdistamme ruven ja sitten viruttelemme hetken. Alla olevat kuvat on muuten vain kännykällä nopeasti napsittuja, joten älkää ihmetelkö laatua.

 
Eilen aamulla, kun ponilla oli vielä tukiside, se pääsi ekaa kertaa pitkiin pitkiin aikoihin tarhaankin. Ihan yksin ja vaan ehkä pariksi tunniksi, mutta varmasti teki sille hyvää. Siteen se oli saanut taiteiltua siellä nilkkaan, mutta eipä se mitään haitannut. Oli tosiaankin sen viimeinen side, ettei enää tarvitse niiden kanssa taiteilla.
 
Eilen kävimme kaksi kertaa kävelemässä, eka aika kauan maneesissa ja sitten mentiin metsätielle. Illalla vielä mentiin hetkeksí maneesiin.
 

 
Kuvassa poni tarhailemassa side valuneena nilkkaan. Vissiin on ollut hauskaa. :D Olemme käyneet tallilla joka päivä 2-3 kertaa ja silloin kuin ponia vielä lääkittiin, jopa neljä. Se on siis päässyt paljon kävelemään, mutta ilmeisesti karsinassakin se on rallitellut.
 
Tänään tulee eläinlääkäri vilkaisemaan jalkaa ja katsotaan sitten, minkälaiset ohjeet saadaan. :)

2 kommenttia:

  1. Toipumisia Dixielle :)! muuten mun blogissa on sulle haaste ;)
    http://horselife-lissu.blogspot.fi/2014/01/mennytta-ja-tulevaa.html

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)