lauantai 4. tammikuuta 2014

Mennyttä ja tulevaa -haaste

Sain haasteen Jennalta ja haastan tähän kaikki, jotka lukevat tämän. Valitsin tämän haasteen juuri siksi, koska tässä tulee vähän kerrattua viime vuotta ja mietittyä tulevaa. Varsinaista vuosi 2013 postausta en tule tekemään, mutta vähän sen tapaisen löydät painamalla tätä (se tosin on tammikuusta syyskuuhun.)

Mennyt vuosi



Parhain muisto.
Mitään kaikista parhainta ei tule mieleen, joten tuskin sellaista sitten on, vaikkakin on ollut monta tosi hyvää. Parhaisiin kuuluu tietysti tammikuun joku aamu, kun näin Dixien ekaa kertaa kun se oli saapunut juuri edellisenä yönä meille uuteen kotiin. Sitten tietysti on kaverien kanssa parhaita hetkiä ja onnistuneet treenit Dixielläkin kuuluu parhaisiin hetkiin. Eli näitä on monia. :)

Huonoin muisto?
Tällä hetkellä mielessä on ehkä äskettäin tapahtunut ruokamyrkytys.. :D Huonoja on tietty myös ollut ihan tarpeeksi, mutta mitään kaikista huonointa en osaa nimetä.

Uuden vuoden lupauksesi?
En ole tehnyt, kun en kumminkaan pidä niitä.

Vuoden kaviokas?
No Dixie tietysti. En ole viime vuonna oikeastaan ollutkaan kuin parin muun hevosen selässä (laskettavana muut hevoset yhden käden sormissa.) Ja Dixien kanssa tietenkin olen eniten tekemísissä, eli se siis.

Vuoden vaikein kaviokas?
No eipä tähänkään ole hirveää valinnanvaraa, niin pitää sitten kai sanoa Dixie? Ratsastaessa se ei ole mikään automaatti, vaikka onkin aika miellyttämisenhaluinen ja rento. Olen oppinut sillä paljon uusia asioita ratsastuksesta (ja tulen oppimaan..) Toisaalta taas se on niin ihana ja helppo käsitellä tilanteessa kun tilanteessa - uusi paikka, klinikka, jossa kuuluu ääniä ja menee hevosia - poni seuraa perässä löysällä narulla eikä ole moksiskaan. Eläinlääkärikin kysyi, että mistä noin kilttejä hevosia tulee. ;)

Vuoden kuva?
Tämä oli ehkä vaikein, kun on n. 5 kuvaa, josta kaikista pidän ja en osaa päättää. Lopulta päätin ottaa tuon yhden onnistuneen laukkakuvan, joka olisi muuten aivan täydellinen, ellen jalka asentoni olisi mikä se on. :D


Vuoden harrastus?
Musta tää oli todella outo kysymys hevosaiheisessa haasteessa. :D Mutta ratsastus, mikä onkin ainut varsinainen harrastus.

Vuoden laji (ratsastuksessa)?
No edelleen se lännenratsastus. Ehdottomasti mun laji.

Tuleva vuosi


Tavoite äsken laittamaasi vuoden lajiin?












Oppia enemmän, kisata kesällä eri lännenratsastuksen lajeja (tänä kesänä koitin showmanship at halteria, halteria, trail at handia ja pleasurea). Trailia olisi myös kiva päästä Dixien kanssa ihan kunnolla koittamaan. Niin ja Dixien oikeaa laukkaa pitäisi parantaa ja omaa istuntaa taas treenailla. (Blogger päätti muuten taas olla norsunperse, eikä anna isontaa tätä yllä olevaa kuvaa, muttei sen puoleen myöskään poistaa sitä. Syvä huokaus. :D )

Aiotko onnistua pitämään uuden vuoden lupauksesi?
En ole luvannut mitään, niin paha pitää. :D

Mitä lajia haluaisit kokeilla?
Ehkä ajamista, kun viimeksi olen kärryillä istunut pari vuotta sitten. :)

Jokin muu tavoite?
Päästä siihen opiskelupaikkaan mihin haluan. Ja nyt kun viime lukuvuoden lopussa sain vähän nostettua matikkaa, olisi kiva saada pidettyä se siinä tai nostettua lisää. Mutta taitaa olla aika mahdoton juttu. :D

Haasteen saa tosiaan tehdä ihan kuka vaan. Dixielle kuuluu muuten hyvää, eläinlääkäri kävi torstaina ja nivelultraa ei enää edes tarvita. Huomenna jo saadaan kävellä selästä käsin 30 min ja taluttaa saa (ja pitääkin) tietty niin paljon kuin vaan jaksaa maastakäsin. Jalkaa kylmäämme myös aika paljon. Maanantaina saakin sitten jo ratsastaa vähän kauemmin ja jopa ravata, mutta koko ensiviikko pitää mennä kevyemmin. :)

2 kommenttia:

Avaa suusi. :)