sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Maastakäsittelyä kuvien ja videon kanssa

 

Tänään tehtiin pitkästä aikaa kaikkia juttuja Dixien kanssa maastakäsin. Ensimmäinen perusjuttu mitä yritin tehdä, ei ensin onnistunut sitten millään. Yritin siis pyytää Dixieä myötäämään päätä sivulle, mikä on ollut sille aina tosi helppo juttu. Nyt meni hetki, että se sujui ja heti sen jälkeen kaikki muukin tuntui sujuvan tosi hyvin.
 

 
Tein spinejä, käännöksiä, siirtymisiä, pysähdyksiä ja vähän kaikkea muutakin. Dixie oli tosi leppoisa ja teki kaikki tosi hyvin. Se oli ihmeellisen hellyydenkipeä ja ajattelinkin sitten koittaa taas hyvin pitkästä aikaa, seuraisiko se minua ilman narua. Ja alhaalla kuvia ja video siitä, miten se sujui.
 

 
 
 
Niin kuin videosta huomaa, se seurasi ihan kivasti. Peruttaminen ei ollut niin sujuvaa kuin yleensä, mutta muuten olen kyllä tyytyväinen. Ihana tunne kun hevonen seuraa ja tottelee ilman mitään apuvälineitä. Seuraako teidän hevoset? Oletteko koskaan kokeilleet? :)
 
Lopuksi vielä kuvista. Kuvaan tällä hetkellä siis Sonyn HD-videokameralla, joka on ihan super videoihin 30x zoominsa ansiosta, mutta kuvat.. Picasalla yritän muokata niitä, mutta eipä niistä kovin hyviä saa vaikka mitä tekisi. Taitaa siis olla edessä järjestelmäkameran osto. Nyt saa laittaa siis omia kokemuksia mikä olisi hyvä. Itse olen pohtinut Canonin ja Nikonin väliltä, mutta taitaa Canon voittaa.




12 kommenttia:

  1. Nikon on ollut ainakin enemmän mun mieleen kuin Canon :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus! :) Ja mä taas tykkään enemmän canonista kuin nikonista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Canonin joku 1100D:stä olis nyt niin kiva tarjouskin, että voi olla että se vie :D

      Poista
  3. Dixie seuraa sua tosi hyvin! Olis kiva jos laittaisit tänne joskus lisää videoita teidän maastakäsittelyistä :) Oma poni seuraa jotenkin, mutta en sen kanssa hirveesti maastakäsittelyjä tee ku sen mielestä se on varmaan tylsää tms koska normaalisti se on energine, mutta heti kun tehdään maastakäsittelyjä niin se on laiska :D itellä canon 600D ja on tosi hyvä kamera ! siinä on käännettävä näyttö ja sitä näyttöä pystyy myös kätevästi suojaamaan, toisin kuin siinä canon 1100D:ssä. ja canon 600D:lla saa myös hyviä kuvia, vaikka saahan 1100D:lläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu laittelen aina kun vaan kuvataan niitä :) Itse en ole varma, tarvitsenko tuota käännettävää näyttöä, mutta täytyy katsoa :)

      Poista
  4. Kyl canon voittaa ;D kannattaa kyl ostaa samal joku pitempi objektiivi, nii saa sit zoomattuu kauemmas ja pystyy tarkentaa helpommin oikeesee kohteesee ainaki omast mielest :) ite oon tykänny tosi paljon siitä 55-250 objektiivista eikä ollu paha hintakaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan kyl tyytyy aluks siihen kameran mukaan tulevaan objektiin ja vasta myöhemmin ostaa paremman (:

      Poista
  5. Hobbyhallissa on 1100D tarjous 500€ jossa mukana Canonin lyhyt ja pitkä putki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.gigantti.fi/product/kamerat/jarjestelmakamerat/EOS1100DKITIS/canon-eos-1100d-18-55is-ii-jarjestelmakamera
      Me löydettiin tuollainen tarjous joka taitaa päätyä ihan kotiin asti. Siihen tulee yksi objekti mukaan, mutta muita parempia ostan sitten vasta myöhemmin :) Kiitos kuitenkin vinkistä!

      Poista
  6. Ihana postaus! :) Toi video oli tosi kivaa katottavaa. Mun vuokraponi seuraa mua tuolla tavalla kans miten Dixie sua, kun sitä kysyit. ;) Se on hieno tunne!

    http://therousku.blogspot.fi

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)