tiistai 9. heinäkuuta 2013

ilman satulaa ratsastelua

Ensiksi: huomatkaa uusi ulkoasu, mitäs pidätte? Kiitos bannerintekijälle! :)



 
Tänään oli niin kuuma että päätin mennä ilman satulaa. Laitumelta kun haettiin poni, sen kimpussa oli miljoona paarmaa, mutta kentällä niitä ei ollut mitenkään häiritsevästi. Menin ihan pitkin ohjin kenttää molempia suuntiin alkukäynnit ja Dixie tuntui aika reippaalta.
 
Kun aloin ravata, tuntui alkuun, että poni oikeasti pinkoi. Tötteröt oli valmiiksi kivassa jonossa, joten tein niiden ympärille voltteja ja kahdeksikkoja ja ne aika nopeasti saivat ponia ravaamaan tasaisemmin, mutta tahdikkaammin. Yritin olla tarkka, ettei Dixie pääsisi punkemaan, mutta alussa oli siitäkin asiasta tappelua. Loppua kohden ainakin itsestä tuntui että parani, voi tosin olla toiveajatteluakin :D
 
Kaikenkaikkiaan tosi kiva ratsastus, poni oli oikein letkeä ja kiva. Sen selässä on aina ihana mennä ilman satulaa, kun siellä pysyy hyvin ja ravikaan ei pompota.
 
Ratsastuksen jälkeen jätettiin tamma sisälle, koska ajateltiin että sillä on siellä kivempaa kuin ulkona ötököiden uhrina. Laitoin sille myös jotain tervajuttua ryntäiden ötökänpaukaroihin, toivottavasti siitä olisi jotain hyötyä.
 
Huom! Toivepostaus on vielä kesken, tulee kyllä heti kun valmistuu ja muistakaas klikkailla tuota oasapia. :)

2 kommenttia:

  1. Pitääkö tuonne oasapiin jotenkin kertoa et "hei olen mukana tässä jutussa" vai toimiiko ihan vaan linkin heittämällä? Klikkailin linkkiä :)

    Uusi ulkoasusi on tosi kiva :D Tänään oli ilmeisesti joku "vaihdetaan ulkoasuja"-päivä koska itsekin vaihdoin omassa blogissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse katsoin ohjeet tästä blogista: www.lillivoitto.blogspot.com eli tarvitsee rekisteröinnin ja muuta tuollaista. Kurkkaa nuo ohjeet, hyvin selkeät :)!
      Kiva että pidät ja huomasin saman ilmiön myös parissa muussa blogissa, mitä luen :D

      Poista

Avaa suusi. :)