keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Rippikuva + Hauskoja epäonnistumiskuvia

 
Tässä on nyt vihdoin tämä rippikuvani, joka päätykin sitten kiitoskortteihin. Mitäs pidätte? Itse ainakin tykkään! Otimme kuvia vihreällä taustalla ja sitten tällä mustalla (eli oltiin tallin oven suussa ja kuvaaja sääti valotuspisteet vaan meihin, tai jotakin tuollaista). Itse aluksi olin ihan varma, että haluan rippikuvani vihreällä taustalla niin, että joku metsikkö takana, mutta tykästyinkin tähän mustaan. :)
 
Kuvaaja otti paljon kuvia ja sain ne kaikki itselleni. Mukaan mahtui monia kuvia, jossa Dixie meinaa haukata ruusun, ilmeet ovat kaikkea muuta kuin edustavat jne, niin päätin laittaa niitä teidän iloksenne. Älkää kuolko nauruun! :D
 
"Kappas vaan, muurahainen!"
"Miten olis tämmönen vähän persoonallisempi ilme?"
Kun korvat painaa liikaa..
"Anna mun syödä toi rehu!"
"Täältä mä tulen ja syön sen.."
Evästauko
"Lällää!"
"Nooni, hyvästele kukkas!"
 
Naurukohtaus menossa
 
Tässä siis vähän kuvamateriaalia rippikuvista, kun ratsastuskuvat nyt uupuu. Tänään ja eilen ja oikeastaan tosi monena päivänä olen Dixiellä ratsastanut, mutta kamera on jäänyt kotiin. Yritän viimeistään viikonloppuna kuvailla. Niin ja edellisessä postauksessa pohdinkin järjestelmäkameran ostoa ja yksi onkin löytynyt gigantin sivuilta - Canon EOS 1100D 18-55IS II kamera. Sellaisen toivottavasti pian pääsen kaupasta hakemaan kotiin :D

10 kommenttia:

  1. Voi ei miten kaunis kuva :) Haluaisin niin minusta ja hevosestani samanlaisia kuvia, mutta kun ei ole tulossa edes mitään juhlia minkä siivellä ottaa kuvia :D Canon on hyvä kamera. Omani on 450D, ja vetelee jo viimeisiään - on sillä tosin ikääkin viisi vuotta joten kestävä merkki, vieläpä päivittäisessä käytössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään taida enää koskaan saada tuollaisia kuvia :D Olen kuullut samaa, toivottavasti sitten omanikin kestäisi noin kauan kuin sinun :)

      Poista
  2. Sulla on samanlainen mekko kun mulla! (; ootko kattonu mun rippikuvat :D kivoja kuvia sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu katsoin ja huomasin, että sielläkin ollaan shoppailtu Vilassa :D

      Poista
  3. Kivoja kuvia. :) Oot nätti ja toi mekko on hieno. :3

    kolme-kertaa-poneilua.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Ooooooi ihania kuvia :') 1100D on oikein hyvä ensijärkkäri, mutta sen käyttö kannattaa opetella kunnolla. Automaattiasetuksilla kuvatessa sillä tulee pokkaritasoisia kuvia, kuten monilla muillakin järkkäreillä. Onnea kameran hankinnasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jep, niin täytyy ja harjoittelemallahan vaan oppii. Kamera siis ostettiin perjantaina (siitä tulossa pian postausta) ja eri asetuksilla olen kuvia jo ottanutkin. :)

      Poista

Avaa suusi. :)