lauantai 16. marraskuuta 2013

Kuulumisia

Perjantaina olin tunnilla ja rehellisesti sanoen se ei mennyt kauhean kehuttavasti. Tunnin aihe oli taas taivuttaminen kasilla ja en ollut ihan kaikkein parhaimmillani. Varsinkin ravikahdeksikko oli taas vaihteeksi työtä ja tuskaa. Mutta aina ei suju ja nyt oli sellainen päivä. Seuraavalla tunnilla tarvitsee yrittää paljon enemmän!

Tänään mentiin tallille yhden aikoihin. Harjauksen ajan annoin Dixien syödä heiniään, mutta varustaessa laitoin sen kiinni. Satulan laitto ei taaskaan ollut ponista kivaa, mutta kuolaimet se suorastaan imaisi itse suuhunsa. Ristiriitaista? :D

 

Maneesissa oli vain minä, äiti ja Dixie. Yleensä näin ilman heppakavereita maneesissa mentäessä Dixie on aina välillä hirnunut ja pysähdellyt, mutta tänään se ei tehnyt kertaakaan kumpaakaan. Maneesissa ollaan nyt muutenkin treenattu monta viikkoa joten se alkaa olla ponille (ja ratsastajalle) jo tuttu juttu!

Tänään menin tötteröitä apuna käyttäen ympyröitä ja ravasin isolla ympyrällä. Yritin huomioida taas istuntaani: jalat alas oli se tärkein juttu. Dixie meni ihan rennosti ja ravasi paljon paremmin kun eilen. Reippaammin ja tahdikkaammin. Ravista käyntiin siirtymiset olivat myös yllättävän hyviä, mutta sen jälkeen tuli heti kaahauskäynti. Sitä korjailin siis myös.

Ärsyttävää kun tuo takki pussittaa. :D
Kuvien laatu ei ole kovin ihmeellinen, mutta kyllä niistä varmaan selvää saa. Oman ratsastukseni jälkeen äiti ratsasti sen ja sekin meni hyvin. Tämä lähti siivomaan karsinaa ja me käytiin loppukäynnit metsässä. Ponista selvästi taas näki, kuinka paljon se siellä olemisesta tykkää. Annoin sen välillä maistella kaikkia kanervia, mustikanvarpuja ja muita sammalia, mutta useimmat tämä sylki suustaan järkyttyneellä ilmeellä. Sammal saattaisi vaikka myrkyttää pienin ponin.



Ajattelin muuten, että voisin toteuttaa tänä vuonna joulukalenterin. Viime vuonna en sitä tehnyt, kun materiaalia ei ollut, mutta tänä vuonna voisin toteuttaakin. Monissa blogeissa tämä tuntuu alkavan ja itse ainakin rakastan lukea joulukalenteri postauksia. Mitä mieltä te olette? Ja postaus ideoita joulukalenteriin saa sanoa, jos tulee mieleen.


Mamma kato kui söpö mä oon :3
Ensiviikolla pääsenkin varmaan hevostarvikekaupoille. Itkemään, mitä kaikkea haluaisin, mutta mihin ei ole varaa :D Toivottavasti siellä ei ainakaan ole ruskeita blingbling-otsapantoja, koska se saattaisi olla varma kuolema - siis kukkarolleni.

10 kommenttia:

  1. Voi ei Ku Dixi on söpö! Varsinku tossa vikassa kuvassa. Se alkaa selvästi luotaa suhun maneesissa, kun ei enää huudellut. Te ootte hieno pari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vika kuva on minustakin ihana. Se kuvastaa jotenkin niin hyvin Dixien luonnetta :D
      Kiitos paljon :)

      Poista
  2. Onpas kaunis banneri ja muutenkin kivoja kuvia blogissa :3


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. käy kattomassa blogisi arvostelu täältä !! :) -->
    http://shikaanijavenla.blogspot.fi/2013/11/164-viela-pari-blogia.html

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo viimenen kuva!!:)

    http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Kiva blogi ja tosi hieno toi banneri ;)

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)