perjantai 8. marraskuuta 2013

Parhaat kuvat Dixiestä + tunneista

Tähän postaukseen laitan omasta mielestäni kaikkein kivoimmat kuvat Dixiestä, mutta aloitetaan nyt ensin vähän ratsastuskuulumisilla. Torstaina olin tunnilla Dixiellä ja tehtiin perusteita. Lännenhevosen kuuluisi mennä käyntiä hitaasti, mutta Dixie on siinä usein tosi reipas ja kulkee nenu pitkänä. Aika paljon koko tunnista meni siis tähän käynnin hinkkaamiseen - kyllä, mekin hinkataan asioita niin kuin kouluratsastajat - kaiken pitää olla täydellistä, tai ainakin sinnepäin :D

Tänään olin myös tunnilla ja poni oli superkiva. Tehtiin taivutuskahdeksikkoja, eli  tarkoitus oli saada kasilla hevosta taipumaan ja menemään hitaana. Ratsastajan piti istua suorassa, sanoa kädellä ilmavasti ja olla tarkkana ulkopohkeen kanssa pitämässä ympyrät pieninä. Tämä alkoi onnistua jo aika pian ja sitten kun meni hyvin, piti siirtyä kasista pois suoralle linjalle ja katsoa, pysyykö käynti hitaana. Ekat pari askelta kyllä, mutta sitten pikku hiljaa Dixie aina alkoi kiihdytellä. Siispä takaisin kasille jatkamaan treenausta. Tätä myös pari kertaa ehdittiin ravissakin tehdä ja tehtävä on tuttu, keväällä tätä paljon väännettiin. Pitäisi myös jatkossa taivutella Dixieä paaaljon enemmän.

Nyt sitten kuvia! Nämä ovat vain minun mielestäni parhaita kuvia ja se miten luokittelen ne parhaiksi on ihan vain ne, mistä tykkään eniten.




 





















 
Mistä kuvasta pidit eniten? Miksi? :)
 

8 kommenttia:

  1. Eihän noista mitään yhtä tiettyä parasta kuvaa voi nimetä :) Mutta tykkään etenkin kuvista nro 1, 2, 8, 9 ja 21

    VastaaPoista
  2. Vau, teidän treenit ja touhuilut kuulostaa ja näyttää niin kivalta! 1, 5, 9 ja 13 olivat mun suosikkeja :)

    VastaaPoista
  3. Sait Liebster blog-palkinnon! :)
    http://sepishetu.blogspot.fi/2013/11/liebster-blog.html

    VastaaPoista
  4. Toinen Liebster blog-palkinto! :)
    http://polletinponi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. onpas sulla nätti poni :) kivaa vaihtelua tää sun blogi verrattuna niihin normaaleihin este ja kisaamis blogeihin :)

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)