torstai 8. toukokuuta 2014

Jalat, selkä, hampaat kunnossa


Tällä viikolla olisi jo lupa ratsastaa, mutta koska huomasin, että Dixien selkä oli melko jumissa, päätimme ennen ratsastusta odottaa hierojaa. Hieroja tuli tiistaina ja tulikin tarpeeseen - onhan se selvää, että jos yksi jalka on usein kipeä, se heijastuu selkäänkin. Hieronta auttoi hyvin, mutta poni saa uuden käsittelyn tässä pian.

Hieronnan jälkeisenä päivänä eli keskiviikkona tuli Dixielle raspaaja ja se päivä oli sitten muutenkin vapaa, kun hieronta oli eilen. Dixie on tosi herkkä rauhoitusaineelle ja taas se nuokkui ja meinasi lähteä seilaamaan eteenpäin. Nyt on kuitenkin jalat, hampaat ja selkäkin sellaisessa kunnossa, että tänään voisi jo ratsastaa. Kevyesti vaan ja hieroja suositteli korotettuja puomeja, mikä tekee hyvää lihaksille. Jeejee, tätä on odotettu! Kun ratsastaa monta kertaa viikossa omalla hevosella, lähes neljän viikon ratsastustauko on iäisyys.. :D

Ponia on myös raapinut takakaviolla niskaansa karvattoman alueen, joten siihen saatiin bepanthenia ja shamppoota, jolla Dixie pestään kokonaan viikonloppuna.

Alla kuvia vähän kaikesta, mutta ehkäpä tästä eteenpäin jo alatte saada ratsastuskuvia. :)

"Ihanaa vettä, mä rakastan tätä."


Viikonloppuna kentällä. Ja jep, uusi riimu. Tällä kertaa en kuitenkaan itse ostanut, vaan äiti osti. :)

Maanantaina käppäiltiin maastossa.

 
Raspauksen jälkeen kun muu maailma on vähän kadonnut :D


Noin tunnin päästä vähän ponin virkistyttyä harjasin sen ja tein lettejä. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Avaa suusi. :)