sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Viikonlopusta

Tosiaan blogi eli viikon hiljaiseloa lähinnä kiireiden ja laiskuuden takia. Mutta nyt täällä taas, toivottavasti tauosta virkistyneempänä ja ahkerampana kirjoittajana. :)

Töihin jippii!

Kuva alkuviikosta. Tänään oli kymmenen kertaa hikisempi.

Perjantaina olin tunnilla ja oli tosi mukava ilma, 25 astetta. Onneksi edes hiukan tuuli. Poni oli ihan mukavan reipas, mutta istuntani oli ihan vino, jalat kaikkea muuta kuin suorina alaspäin ja mitäs vielä. Sain kuitenkin hyvää opetusta taas peruutuksesta, mitä kaikkea siinä voisin parantaa. Kehittävä tunti kaikenkaikkiaan, vaikka oma ratsastus jäi harmittamaan. Kuitenkin näistä oppii.

Lauantaina oli minulla hevosteluvapaa, mutta tänään olimme yhdessä äidin kanssa tallilla. Olin lupautunut siivoamaan yhden tallilaisen karsinan ja äiti siivosi Dixien ja haki ponin sisälle. Laitettiin se yhdessä sitten kuntoon ja matka kohti kenttää.

Äiti ratsasti ensin, käveli alkukäynnit ja ravaili. Minä menin sen jälkeen ja aloin ravailemaan kahdeksikkoja, ympyröitä, kaikkea tuollaista. Kiinnitin huomiota, että jalat on pitkänä alaspäin, koska paha tapani on koukistaa niitä. Mistäköhän sekin tapa on tullut, mutta aion kuitenkin kouluttautua siitä irti. Dixie tuntui ihan kivalta, kääntyi melko vaivattomasti ja ravasikin hyvin.


Tämän jälkeen mentiin maastoon erään toisen ratsastajan kanssa. Lähinnä käyntimaasto, ihan kivaa oli vaikka itse pitäisi vielä vaan rentoutua enemmän. Sekin ehkä parantuu, kun luottamus lujittuu. Mutta kiva ratsastus oli tänäänkin, poni oli ihan hiessä ja pestiin se sitten ulkona. Sen jälkeen se sai nauttia hetken vihreää ennen kuin joutui karsinaansa.

Nyt ei mitään laadukkaita tai ratsastuskuvia, pahoittelut. Täytyy saada potkaistua iskä hakemaan mulle tohon videokameraan uuden akun. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Avaa suusi. :)