lauantai 4. toukokuuta 2013

Laiska otus.

Anteeksi tauko, lähinnä odottelin että voisin kirjoittaa teille kuvien kanssa. Mutta argh, niitä ei nyt vieläkään ole. :D Huomenna niitä kuitenkin on luvassa, eli lukekaa tämä jos jaksatte ja jos ette jaksa, niin skipatkaa.

Kenttä on taas vihdoin kunnossa, joten eilen eli perjantaina oltiin siellä tunnilla. Aloimme tehdä ykkös ja kakkospivotteja, siitä sidepassia ja siitä siirtyminen raviin "palkinnoksi". Aluksi jo pelkät pivotit tuottivat hankaluuksia. Poni ei liikkunut pohkeesta ja oli muutenkin vähän veltto ja vaati paljon herättelyä. Aika nopeasti kuitenkin pivotit parani, mutta sidepassit (vähän kuin pohkeenväistö, mutta menee vaan enemmän sivulle) eivät onnistuneet kuin pari kertaa. Ravi oli kuitenkin ihan hyvää ja eteenpäin pyrkivää.

Tänään otettu, kännykkälaatu.

Tänään olimme yhdessä äidin kanssa. Siivottiin ensin karsina ja haettiin poni sisälle. Se oli todella ärsyttävä tapaus satuloidessa, näytti hampaitaan ja luimi. Johtuu varmaan siitä, että oli nyt sidottuna kalteriin kun ennen varustaessa oli saanut syödä vapaana heinää.

Kentällä äiti meni alkukäynnit ja teki vähän jotain muutakin. Hänen jälkeensä aloin ravailemaan ympyröitä ja Dixie oli ehkä tahmeampi kuin koskaan. Ei ollut kaunista ja sulavaa ratsastusta tänään, mutta tällaista se on.. Huomenna paremmin. Lopetettiin sitten kuitenkin hyvään ravikahdeksikkoon ja kävelin loppukäynnit pisin ohjin. Huomasin myös, että ötököitä oli aika paljon, eli ehkä sekin saattoi vaikuttaa Dixien työmotivaatioon. Tai sitten vain paha päivä, mistäs sen tietää.

Päivän kuitenkin piristi se, kun laskeuduin alas satulasta ja poni painoi pään syliin. <3 Ihana eläin! Muutenkin se on niin lutuinen kentällä. Alkuviikosta jonakin päivänä sidoin ohjat nuppiin ja poni seurasi takana ympäri kenttää, kaikki käännökset, pysähdykset yms.

Huomenna uudelleen ratsastamaan ja äiti saa luvan kuvatakin. Eli silloin siis enemmän materiaalia tulossa.

2 kommenttia:

  1. Mä en meinaa osata siirtyä noista pivoteista sidepasseihin, jotenkin hankalaa oman tasapainon kanssa. Huomaan aina olevani kallellaan väärään suuntaan tai jotain... Meillä oli muuten myös tänään poni vähän happaman oloinen varusteita laittaessa. Ajattelin, että kaipa niilläkin on joskus huonoja päiviä, varsinkin kun tamma on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä johtuu ihan siitä, että ponia ei kiinnostanut. Täytyy ensikerralla vaan olla päättäväisempi, jos se vaan on enää mahdollista :D
      Semmosia ne tammat on (:

      Poista

Avaa suusi. :)