perjantai 30. elokuuta 2013

Tunnilla jälleen

Pyöreä on muodot poniinin ;)
Tänään olin toista kertaa tälläviikolla tunnilla ja oli ihana yllätys, että tallikaverillani oli kuvaaja (jonka itsekin tunnen) ja tämä oli sitten viitsinyt ottaa pari kuvaa meistäkin. Kiitos Sonjalle siis tämän postauksen kuvista! :)

Alkukäyntien jälkeen aloin verkkaamaan suoria linjoja ja siirtymisiä. Dixie kääntyi paljon huonommin taas toiselle puolelle ja roikkui vähän ohjassakin. Kaiken tämän korjaamisen keskellä yritin muistella jalkojenkin paikkoja - joissakin kuvissa ne on kohdillaan, joissakin olisi parantamisen varaa. Tein myös parit vitos ja kutospivotit ja niillä oli hetkellinen apu saada ponia kääntymään paremmin, mutta hetken päästä se oli jo taas punkemassa, kun ei ollut tarkkana.

Tätä ihmettä! Jalka tässäkin suorassa.

Jalka myöskin suorana, vaan nyt lisänä etukeno!


Verkkauksien jälkeen aloimme tehdä tötterörataa, jossa ekalla tötteröllä siirryttiin raviin, toisella käyntiin ja kolmannella lisättyyn käyntiin ja viimeisellä takaisin normaaliin käyntiin. Alku oli aika haastavaa - Dixie kyllä lähti raviin pienestä pyynnöstä ja siirtyi käyntiin pienestä pyynnöstä, mutta normaali käynti oli liian reipasta. Jouduttiin sitten monet kerrat peruttelemaan, mutta viimeinen kerta oli ehdottomasti paras ja silloin tuli kai ihan hyvä ero lisäyksen ja normaalin välille.

Lopputunti ravattiin pitkät sivut lisättyä ravia ja lyhyet normaalia. Pitkillä sivuilla sain oikeasti pyytää Dixietä eteenpäin, ihan kunnolla. Oli kyllä tosi kiva tehtävä ja tätä teen varmaan jatkossakin, kun jos sillä saisi laiskamatoa innostumaan vähän enemmän ravaamaan eteen.


Vruum vruum, lempparikuva
Poni sai palkaksi hyvästä työstä omenan, jonka kuskina toimiva iskä uskaltautui antamaan.  Mitäs mieltä olette tästä postauksesta? Tykkäsittekö? :)

14 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ja mä taisin viime postaukseen kommentoida et kyllä se jalka vielä ravissakin suoristuu, ja katos vaan :D Kivoja kuvia, hyvä ja selkeä postaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no, kyllä hän se hetkellisesti suoristui, mutta aina kun keskityn ravissa johonkin muuhun, käännökseen yms, niin jalka alkaa taas kohota ylemmäs. :p Mutta ehkä vielä joskus! :)

      Poista
  2. Onko sinulla turvakärki kengät? Jos nuo ovat on luonnollista, että varpaat kääntyvät maata kohti. Itselläni ainakin kävi näin kun oli turvakärki kengät. Vaihdoinkin toiset kengät ja ongelma katosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole turvakengät. Mutta parinviikon päästä tulee itselleni buutsit, joten voi olla että nekin vähän auttaisivat :)

      Poista
  3. Tuli mieleeni toinenkin venytys, josta vois olla apua.

    Mene makaamaan lattialle selälleen, pylly vasten seinää, jalat suorina seinää pitkin kattoa kohti. Anna jalkojen valua sivuille. Jalkasi muodostavat seinälle V:n, sitä leveämmän mitä paremmin saat lihakset venymään.

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus. Tais vähän toi hiekka pölytä. :D


    kolme-kertaa-poneilua.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. hei, jos oot harkinnu uutta banneria, kannattaa katsoa tää: http://aamuruskossa.blogspot.fi/p/b-n-n-e-r-i-t.html :) mietin vain, kun nuo kuvat on vähän kömpelösti rajattu ja tuo "tilausbanneri by jne"- teksti on ihan törkeän näköinen XD Kiva blogi sulla, jään seurailemaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kurkata, mutta itse kuitenkin pidän tästä vanhastakin. Kiitos :)

      Poista

Avaa suusi. :)