torstai 7. helmikuuta 2013

Blogi jatkaa :)

Monet varmaan ihmettelivätkin, kun eilen illalla blogiin ei päässyt. Tosiaan poistin koko blogin, koska koin ahdistuspaniikkistressin, että kaikki ihmiset ketkä vain tätä lukevat, näkevät kirjoitukseni. Blogin poisto kesti tähän päivään asti, kunnes tajusin, että olen aina katsonut tarkkaan, mitä asioita kirjoitan ja en. Ikinä en ole kirjoittanut mitään, mistä olisi tullut jotain sanottavaa myöhemmin. Siispä palautin blogin ensin yksityiseksi ja nyt rohkastuin laittamaan tämän ihan julkiseksi. Kumminkin kun pari sukulaista ainakin lukee tätä ilman googletiliä (terve vaan ;)) niin yksityiseksi laittaminenkaan ei ollut toimiva ratkaisu.

 Osaan erotella täysin julkaistavat asiat niistä ei-nettiin kuuluvista, joten päätin, etten ala turhia stressaamaan. Tästä blogista on tullut kuitenkin tärkeä, kun pystyy niin hyvin seuraamaan edistymistään, joten poistaminen ei siis loppujen lopuksi tuntunut oikealta ratkaisulta. Mutta tarkempi alan olla tietyissä jutuissa, eli esimerkiksi nyt vaikka videot. Niitä ei tunneista enää tule (vanhatkin poistin) tietyistä syistä johtuen, mutta kun ratsastan itsenäisesti, eli en tunnilla ja kuvaaja on paikalla, silloin tietenkin sitäkin materiaalia tulee. Myös toinenkin muutos tapahtui blogin puolella: poistin vanhat postaukset, koska monet vielä pohtii Tähteäkin. Tämä on nyt kuitenkin vain minun ja Dixien blogi, joten poistin vanhat. Voitte vaikka pitää tätä uutena alkuna, niin aion minäkin meinaan tehdä.

Vähän sekalainen postaus, mutta tiivistettynä, blogi jatkaa edelleen! :) Siispä parannusehdotuksia/postausehdotuksia saisi heitellä ja kaikkea, mitä vaan keksii. Ulkoasukin saa toivottavasti pian ihan uuden ilmeen, kunhan saadaan edustavia kuvia bannerin tekoon. Huomenna menen myös tunnille, joten siitäkin sitten asiaa.

Sekin nukahti <3
 

5 kommenttia:

  1. Olen iloinen, että blogi säilyi!

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi sullakin :)) Seurailen hetken vielä anona ja ehkä liityn lukijaksikin ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva, että jatkat. :) Toivepostaukseksi pivotit! Eli kertoisit hieman mitä niissä tehdään, miksi tehdään ja mitä eroa 1&2 ja 3&4 pivoteissa on. On näin enkkuratsastajalle hieman vieras käsite. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuonkin voisin toteuttaa heti, kun saan itse kertausta pivoteista. Tein niitä viimeksi tuntihevosilla ja Dixiellä en ole vielä tehnyt, joten voi olla, että joitakin asioita niistä olen unohdellut. :)

      Poista

Avaa suusi. :)