torstai 4. huhtikuuta 2013

Pikapostaus kuulumisista

Nyt on juuri sopivasti vapaata aikaa ATK-tunnilla, joten ehdin vähän päivittää teille meidän kuulumisia. Kuvia tähän en kuitenkaan saa mukaan liitettyä, joten varoitan jo aluksi tekstipainotteisesta lyhyestä pätkästä.

Maanantaina kun oli vielä vapaa koulusta, ratsastin Dixien kentällä. Menin ensin taas käännösharjotteluja kaulaohjalla, ravissa ja käynnissä. Nyt poni ravasi todella kivasti, mutta huomioin itseltäni taas yhden istuntavirheen lisää. Täytyy oppia pitämään jalat suorassa alaspäin, mutta itse jotenkin koukistan niitä(?). No, tätä korjailemaan.

Ehkä jotain puolituntia ratsastettuani nappasin satulan pois ja jatkoin ilman satulaa. Ravasin hetken tehden taas kaulaohjailua, kunnes siirryin loppukäynteihin. Dixiellä on kiva ravi istua myös ilman satulaa, ei pompota eikä tunnu siltä, että kohta liukuisi alas. Ainut vaan, että kun saa ponin kääntymään terävästi ja hyvin, pitää olla tarkkana, ettei itse horjahda alas :b

Tiistaina Dixieltä raspattiin hampaat. Itse en ollut paikalla, mutta äiti oli. Kuulemma käyttäytyi tosi hyvin, mitä nyt oli aika tokkurassa. Illemmalla käytiin vähän aikaa kävelemässä maastakäsin kentällä sellaista kevyttä.

Keskiviikkona äiti oli tunnilla ja itse menen perjantaina. Siitä silloin lisää! Ja viikonloppuna voisin kuvailla varusteitakin, jotta saataisiin vihdoin varustepostaus järjestettyä. :)

2 kommenttia:

  1. jaa tätä sä teet ATK tunneil ? :D Saisit joku kerta laittaa jonku vidi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää sain eiliselt ATK-tunnil melkee kaike valmiiks mitä tehtii tnä :> Kato alempii, siel löytyy pari videoo (:

      Poista

Avaa suusi. :)