keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Ei mee ku elokuvissa..

uus elämänohje
Meinaan ratsastukseni. Hävettää, harmittaa ja turhauttaa oma ratsastukseni (tai ratsastamattomuuteni!) tänään. Tosiaan olin siis Dixien kanssa tunnilla ja jotenkin olin jo alkujaan vähän kireä, enkä osannut rentoutua sinne selkään normaaliin tapaan. Se tietenkin automaattisesti vaikuttaa hevoseen, joka jo muutenkin on normaalia säpäkämpi tuulen vuoksi, mikä kolisutteli maneesin peltejä tuon tuosta. Muutenkin tehtävät joita piti tehdä meni osaltani puskiin, mutta aina vaan ei onnistu.

No, tästä ei voi olla suunta muu kuin ylöspäin. Ensi kerralla, eli perjantaina tsemppaan enkä välitä, vaikka maneesin katto räjähtäisi ilmaan tai tapahtuisi joku luonnonkatastrofi.

Tällainen pikapostaus, jonka mieluummin olisin jättänyt kirjoittamatta, mutta pahus soikoon lupasin olla aktiivinen kirjoittaja :D Perjantaina tulossa sitten postausta ja toivottavasti silloin kuulumiset huomattavasti parempia. :)

5 kommenttia:

  1. Pää pystyyn, enskerralla menee paremmin!

    VastaaPoista
  2. Sari oot päle ratsastaja muwune ♥ kyl sä osaat kaiken ku koitat kunnol :) pää pystyy ja kohti uusii pettymyksii! eiku meniks se tollee ;)

    VastaaPoista
  3. Totta, pää ylös vaan ja kohti uusia haasteita ;)

    http://pokerijaelli.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)