lauantai 8. kesäkuuta 2013

Finnderby ostoksia ja ratsastelua

Perjantaina oli tunti, jolloin monet asiat "naksahtelivat" ja sain Dixien liikkumaan ehkä paremmin kuin ikinä. Tehtiin ravipivotteja ja ne todella taas auttoivat, saivat ponia ravaamaan parempaa tahtia ja takajalkoja alle. Meni myös todella hyvässä muodossa ja oli super kevyt. Tämän verkkauksen jälkeen tehtiin edelleen samaa horsemanship rataa mitä maanantainakin (alemmassa postauksessa kuva.) Nyt joka kerralla sujui hyvin, mutta etuosakäännös tuntuu vieläkin haastavalta, kun poni on siinä kohtaa niin kärsimätön. Sitä siis treenaamaan.

Taas haukottelukuvia, kun muitakaan ei ole :D

 
Ja tänään oltiin Finnderbyssä, lähdettiin jo ajoissa aamulla. Aluksi oltiin ihan sekaisin, mutta mentiin vanhalta maneesilta jossa western juttuja katsomaan derby kisoja ja itse lähinnä kojuihin. Tarkoitus oli ostaa Dixielle joku ihana otsapanta, mutta eipä siellä ollut ruskea nahkaisia pantoja. Siispä jäi se hankinta tekemättä, mutta muita juttuja kuitenkin tarttui mukaan.
 


500 kpl pinkkejä kumilenkkejä. Nämä tulee tarpeeseen, nyt voi laittaa ponin (tynkä)harjaan välillä lettejä piristykseksi. :)


Equilinen ratsastushanskat timantilla. Rakastuin näihin heti ja oli myös mukavat käteen. Mulla kun ei oo kunnollisia ratsastushanskoja ja koko kesän oon ilman hanskoja mennyt. Länkkään ei varsinaisesti ees tarvisi hanskoja, mut itse tykkään pitää. Tänään kokeilin näitä ja oli tosi hengittävät ja mukavat, ohjat pysyi hyvin kädessä ja muutenkin tuntui hyviltä.

 
Horzen ihana vihreä riimu, fleece pehmustettu, kokona cob. Meidän pitää ostaa aina Dixielle pehmustettuja riimuja, kun normaalit alkavat hankaamaan sitä. Tää laitettiin heti tänään Dixielle päähän ja sopi erittäin hyvin. :)
 
 

 
Tänään iltapäivällä haettiin Dixie laitumelta ja kokeiltiin sille uutta riimua. Se sopi todella hyvin ja saakin jäädä nyt käyttöön ainakin kesäksi. Laitettiin ponille äitin kanssa varusteet ja sitten mentiin kentälle. Äiti ratsasti sen ensin ja sitten menin minä. Tein ravipivotteja, siirtymisiä ja voltteja. Aika kevyesti loppujen lopuksi tuli mentyä, mutta parempi lopettaa silloin kun kaikki toimii ja menee hyvin.
 
Ratsastuskuvia ei nyt ole mutta toivottavasti huomenna saadaan! :)
 

1 kommentti:

Avaa suusi. :)