torstai 20. kesäkuuta 2013

Paaljon kuulumisia!

Asiaa tuleekin varmaan taas tänään aika paljon, mutta aloitetaan tiistain western horsemanship tunnista. Ensin verkattiin hyvin, siirtymiset, käännökset, kaikki perusjutut kuntoon. Tein paljon myös ykkös ja kakkospivotteja, kun ne saavat Dixien liikkumaan aina paremmin. Dixie oli aluksi vähän häslä, mutta parani kuitenkin.

Mentiin sitten line up:iin, eli riviin kentän lyhyelle sivulle. Jokainen sitten vuorollaan suoritti yksilöohjelman, eli radan. Teimme kaksi eri rataa, enkä kyllä enää valitettavasti edes muista niitä. :D Kuitenkin toisessa oli lisäyksiäkin ja vaikka se lähti vähän myöhään, ero oli kuitenkin hyvä. Siirtymiset ravista käyntiin oli ihan huippuja, mutta spinin kanssa joudumme vielä tekemään töitä.

Ratojen jälkeen tehtiin horsemanshipin yhteisosuus, eli mennään uraa pitkin ja "tuomari" huutaa askellajit yms. Tämä meni ajoittain hyvin ja esim. lisätty onnistui nyt hyvin. Käynti vaan ravin jälkeen tuntui olevan liian reipasta ja sitten muoto välillä karkaili.

Eilen eli keskiviikkona oli äiti tunnilla ja he tekivät jotain trail juttuja. Itse en paljoa ehtinyt seurailemaan, kun kiikutin hevosia sisälle ja riisuin niiltä varusteita ja sitten vein tarhaan. Pääsin myös kävelemään selästä käsin alkukäynnit eräällä ihanalla tuntihevosella.

Eilen hoidettiin myös kisa-ilmottautumiset. Moniin eri lajeihin olen menossa, mutta eniten odotan ehkä pleasurea ja horsemanshippiä. Viikonloppuna täytyy niitä treenata ja samalla myös katsoa maastakäsin, miten onnistuu spinit yms trail at handiin ja haltereihin. Tosiaan kun ensiviikolla olen perjantaihin asti rippileirillä ja kisat on lauantaina, niin sitä ennen treenaaminen jääkin sitten äidin huoleksi.

Nyt ei kuvia ole, pahoittelen. :/ Viikonloppuna ja varmaan jo perjantainakin niitä on kuitenkin tulossa. Tänään menen myös tunnille, mutta kuvaajaa en saa.

2 kommenttia:

  1. Miten sä saat tuohon postauksen loppuun tuon tykkäsitkö?-jutun? Kerro tyhmälle osa 2:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoasu >> blogitekstit (paina muokkaa) >> viestisivun asetukset alapuolella on tykkäsitkö kohta ja se :) Toivottavasti oli apua!

      Poista

Avaa suusi. :)