sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Viimeinen postaus ennen riparia

Nyt kirjottelen sitten viimeistä kertaa, kun huomenna aamulla alkaa ripari. Sieltä lähden lauantai aamuna, koska silloin onkin sitten jo ne kisat. Treenaamatta kisoihin siis, mutta eipä tässä muutakaan voi.

Lauantaina treenasin Dixien kanssa kaikkia maastakäsittelylajeja, mihin olen menossa. Trail at handia ja haltereita siis. Ponin tasajalka pysähdykset oli hyvin halussa ja spinikin tuli automaattisesti tosi hyvänä. Pari kertaa jouduin korjaamaan sitä terävämmäksi. Siirtymiset käyntiin onnistuu hyvin, mutta ravin kanssa joudun olemaan tarkkana. Trail at handin vuoksi harjoittelin siltaa ihan toden teolla, seisotin sitä siinä ja se alkoi sujua kivasti. Korotetut puomit käynnissä meni myös ihan ok samoin kuin muut puomi tehtävät. Käännöksissä pitää vaan olla tarkkana, että ravi säilyy.  Vaikein tehtävä on meille portti, koska poni alkaa punkea siinä aina. Nyt en kunnollista suoritusta siitäkään saanut. :/ Alla kuvia (laatu huono, koska en jaksa nyt muokata niitä).

Silta on kaveri :D



 
Tänään olin ihan ratsastamassa. Poni oli saanut olla koko yön laitsalla ekaa kertaa tänä vuonna. Ratsastin aika kevyesti kun paarmoja oli joka puolella ja ponin keskittymiskyky oli aika alhainen. Kuitenkin monia hyviä kohtia tuli ja ei jäänyt huonoa fiilistä. Nyt näänkin sitten Dixien vasta lauantain ja se on pisin aika minkä oon ollut erossa siitä.. kääks :D

5 kommenttia:

  1. Hyvä tietää että joku muukin tulee kisoihin vähän treenanneena, koska mulla sama tilanne :D
    Muttah, nähdään lauantaina!

    VastaaPoista
  2. Kyl te molemmat muistatte sit kisoissa mitä pitää tehdä. :) Kuulin yhdeltä kisanneelta länkkäratsastajalta, että 2 viikkoa ennen kisoja antoi hevosensa vaan olla tarhassa. Koska niin hevoset kuin mekin opitaan silloin kun ei tehdä ko. asiaa. :) Jää aikaa mietiskellä. Eli viikon breikki voi olla hyvä vaan! Onnea kisoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti käy kuitenkin vielä kisaharjoituksissa, niin ei kuitenkaan poni ihan levolle jää. Aikaa on silti varmaan sille mietiskelylle :D Kiitos!

      Poista
  3. Tosi kiva blogi, liityin lukemaan :)
    //jannajaponny.blogspot.fi

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)