lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 14

 
Luukku 14 sisältää tämän päiväisiä tarhakuvia ja vähän jotain pientä perjantain tunnista. Poni on liikkunut tällä viikolla joka päivä, joten se sai nyt lauantain vapaaksi, mutta huomenna joutuu töihin, pivottitreeniin ;) Mikäs olisi sen kivempaa?
 
Kattokaa tota häntää :DD
Perjantaina olin tunnilla ja teimme aloitimme vitos-kutospivoteilla ja suorilla linjoilla mitkä korjaavat hevosen punkemista. Tein tätä ensin käynnissä, sitten ravissa. Dixie teki pivotit ihan hyvin, pitäisi vain muistaa sielläkin istua syvällä satulassa.
 
Tämän tehtävän jälkeen siirryttiin ykkös- ja kakkospivotteihin ja sidepasseihin. Sidepassit alkoi onnistua, kun sain muistutuksen, että siihen kuuluikin se taputtava jalka. Jo parin pivotin jälkeen Dixien ravi muuttui heti kivemmaksi ja muoto paremmaksi.
 

 
Muistakaa kurkata tältä päivältä alempi postaus. Tämä nyt jää vähän tällaiseksi nopeaksi, mutta huomenna on varmaan tulossa ratsastuskuviakin pitkästä aikaa. Tästä tarhakuvailusta muuten huomaa, että pitemmästä putkesta olisi tosiaan hyötyä. Zoomi ei riitä lähelle ja kuvat pitää sitten koneella rajata paljonkin -> laatu huononee. Ehkä te näistä kuitenkin erotatte Dixie-palleron.
 
Ahnemus<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Avaa suusi. :)