lauantai 7. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 7

 
Joulukalenterin luukku 7 sisältää upouuden, juuri tänään ostetun ratsastuskypäräni esittelyn. Ikävä kyllä saan kypärän käyttöön vasta jouluna, joten vielä pari viikkoa pitää kärvistellä vanhan kanssa!
 
 
Kypärä on Lami-Cell elite, jonka ostin Porin Riding Sportista. Jo ennen kauppaan tuloa minulla oli kaksi vaihtoa - juuri tämä kyseinen Lamicell tai sitten pinkki Lamicell transformer. Pinkkiä ei kaupassa ollut, joten sovitin tätä ja ihastuin ihan täysin.
 
Nettikaupassa kypärää kuvataan näin: "Tyylikäs kevytkypärä nahkalipalla. Pehmusteet saa kypärästä näppärästi irroitettua ja pestyä koneessa."
 
Vanhan kypäräni lippa on totaalisen rikki, se on varmaan kolmesta kohdasta halki, joten uusi kypärä tuli ihan oikeastikin tarpeeseen. Tästä kypärästä pidän sen kivan ulkomuodon ja noiden tikkausten ja timanttien vuoksi. Kevytkypäränä se on myös ihan uskomattoman kevyt, ihan kuin ei olisi mitään päässä. Takana on myös tosi näppärä säätöjuttu, joten sen saa paljon helpommin säädettyä, kuin esimerkiksi nykyisen kypäräni.
 
Koskaan ennen minulla ei ole ollut näin laadukasta kypärää, joten toivottavasti tämä pysyy ehjänä vielä kauan. Millaisia kypäriä teillä on? Mitä pidätte tästä Lamicellista? :)



6 kommenttia:

  1. Ihana blingi kypärä :) paljonko maksoi suunnilleen? Itsellä owen, joka ihana päässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se maksoi 185e. Owenit on kyllä kanssa ihan superihania, mutta liian kalliita mulle :(

      Poista
  2. Aaaaaaaah ostit ton ♥.♥ Se on niin tosi ihana! :)

    VastaaPoista
  3. ihana toi kypärä! Blingiä<3

    VastaaPoista

Avaa suusi. :)