maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 2

 
Luukusta 2 paljastuu meidän muut eläimet! Näistä on jo pitkään toivottu postausta ja olen lykännyt sitä kuvienpuutteen takia. Mutta nyt vihdoin sisäinen perfektionistini on tyytyväinen ainakin osittain saatuihin kuviin ja on valmis toteuttamaan tämän postauksen. Tässä siis esittelen meidän muut elukat.


Maailman hyväluonteisin, miellyttämisenhaluisin, täydellisin makkarakoira. Ville on 11v karkeakarvainen mäyräkoira, joka on ollut meidän perheellä nyt yhdeksän vuotta. Yhtä nälkäistä ja ihanaa koiraa ei varmaan ikinä tule vastaan!

Ville on ihmisrakas, välillä liiankin. Kun tulee vieraita, voi olla varma, että Ville on jonkun sylissä. Ihmisten lisäksi se rakastaa yhtä palloa, jota me sille yleensä kesäisin heittelemme (näkyy joissakin kuvissa.) Sana pallo saa sen sekoamaan innosta. Kolmas asia, mistä se tykkää, on meidän kissat Vette ja Vatti. Vaikka aika usein raukka saa niiltä selkäänsä, välillä ne näkee nukkumasta yhdessä kylki kyljessä. Vetten ja Vatin kanssa Ville tulee toimeen oikein hyvin, mutta muiden kissojen kanssa se on nössöistä nössöin. Ensin se yrittää haukkua niille ja juosta päin, mutta kun huomaakin, ettei kissa liiku, koira kääntyy hyvin nopeasti takaisin päin. :D

Ville tekee mitä vaan, jos vaan ruokaa on tarjolla. Ruuan avulla sille on saatukin hyvin opetettua temppuja: kuoleminen, kieriminen, pyöriminen, yms sujuvat jo hyvin. Joskus pari vuotta sitten teimme pieniä agility tehtäviä ja niistä se myös tykkäsi. Nyt olen ollut laiska sellaisten kanssa, joten ehkä tarvitsee taas joskus sen mielenvirkistykseksi tehdä.

Tässä kuvia tästä älyvaloa hohtavasta pienestä pyöreästä olennosta, joka on maailman paras ja ihanin koiruli ikinä :D





 




 
 
 


Vatti. Meidän vauveliini, kissa jolla on melkein yhtä kova ruokahalu kuin Villellä. Ihmisrakas kissa perheen parissa, vieraiden ajaksi menee yleensä johonkin nurkkaan nukkumaan. Tämä kehrää koko ajan ja on muutenkin tosi ihana. Poikakissaksi hyvin naismainen, parkuu jos ei saa ruokaa, pääse juuri sillä sekuntilla sisään taloon tai jos muuten vaan on tylsää tai kaipaa alamaisten palveluksia. :D On mamman silmäterä, jonka kanssa riidellään päivittäin, kumpi omistaakaan sen sängyn.

 Tänä syksynä on ollut aika kipeä, ollut mm. silmien sidekudostulehdusta mutta nyt on jo parempi ja silmätkin jo ihan hyvät.



Vette. Itsepäinen ja kiukkuinen naisihminen, joka ylenkatsoo kaikkia paitsi siskoani, josta se jopa tykkää. Vattiin ja Villeen verraten talon kovis -  sitä kutsutaan myös välillä mustaksi surmaksi sen tehokkaiden saalitus taitojen takia.

Vette ei ole yhtä sylivauva kuin Vatti, mutta välillä Vette saattaa yllättää ja kehrätä. Se myös tykkää kaikista korkeista paikoista ja kiipeilee usein puissa. Ruokahaluiltaan nirso, mutta lempiherkkuna jogurtti.

Tykkää Villestä aika paljon ja Vatinkin kanssa tulee toimeen. Välillä saattaa antaa Vatille tai Villelle bitchläpin, mutta sen jälkeen kaikki on taas ihan okei. Tästä kissasta ei valitettavasti löytynyt enempää kuvia.

Eilen olin muuten tallilla ja ratsastin aika pikaisesti Dixien. Huomenna pääsee poni läpiratsastukseen ja ke ja to menen tunneille. :)

3 kommenttia:

Avaa suusi. :)